HTML

klarika blogja

Friss topikok

Linkblog

Otthon, édes otthon!

2008.04.30. 15:50 balazsklari

A rengeteg külhoni élmény után végre itthon múlattuk az időt, ráadásul a Balatonnál, amihez rengeteg szép élményünk fűződik. Itt kezdődött ugyanis a szerelmünk. Jó kis zárás, hogy épp a Balcsin forgattuk a műsorunk befejező részét, ahol végülis minden elkezdődött köztünk. Tihanyba látogattunk el először egy ebéd és borkostolás erejéig, de aztán mulatozásba torkollottunk. Nincs is annál jobb, mint nótázgatni és táncra perdülni egy kiadós evés után, ha egy tűzrőlpattant cigányzenekar húzza a talpalávalót. Aradszky Lacinál is megfordultunk, ott is nagyot ettünk. Hát bizony, szeretjük a hasunkat. Igyekszünk élvezni az életet, amennyire lehet és ezt a nézőink is észreveszik.

Képeink végre itthonról!

28 komment

Címkék: balaton tihany aradszky

A bejegyzés trackback címe:

https://klarikamafoldkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr52447332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fityisz12 · blogok/balazsklari/api 2008.04.30. 21:58:42

Egészségükre, és megértem, mert a Balatont én is nagyon szeretem! Jó egészséget és nagyon kellemes pihenést kivánok nekik!

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.11. 06:25:21

Mi van gyerekek?? Vége a május 1- nek?? Hol léptek má megint fel a politika független pacsirták??????? JAj sirok, hogy nincsen több ingyen sööööööör!!!!!!!!!!! Ez az egész szánalmas és cccciki!!!!!!!!!!!

apic · blogok/balazsklari/api 2008.05.13. 13:56:10

kit érdekel ez a hülje utazás?na meg a Klárika sok beképzelt nyafogásai?mikor mehet már egy ilyen útra egy sima hétköznapi ember?ne a gazdag beképzelt csotrogányokat kénne ezzel is bátoritani,ilyen esélyeket a szegényeket kellene adni,gondolom nekik erre volna pénzük,ez nem szép dolog ebben az országban mindig a leghűlyebeket kel kiemelni,senki nem kiváncsi at ők morfondérozásukra.szégyen gyalázat ilyen műsorokat adni ki kiváncsi korda vén segérre meg a f.....ra azt nézegesse klárika ő kapja a nagy vagyont azért.inkább adnának normális filmeket,vagy rajzfilmeket ilyeneket.

aranyoskam (törölt) 2008.05.26. 12:49:30

Igazából soha nem szerettem Korda Györgyöt,amióta Klárikája van, főleg, attól meg már egyenesen rosszul vagyok,hogy a vizcsapból is ők folynak.Nincs még elég vagyona , vagy miért akar mindenáron szerepelni,borzasztó!A fene se kiváncsi az ő magánéleti luxusaikra.Miért kell irritálni az embereket?!Inkább segitenének,ha ennyi pénzük van,de szerintem ez a világkörüli út nem saját zsebből ment,biztosan eladták a "storyt".Az aranyág adakozói között nem láttam a nevüket!Jó lenne,ha már visszavonulnának,persze sokan imádják őket,pedig csak a régi számaik vannak, az "újak"többsége külföldi slágerek magyarositása.Nyálasak nagyon!Mármint a Kordáék.

Korbalek Ibi · blogok/balazsklari/api 2008.05.26. 23:24:11

Borzalmas,hogy milyen irígy í magyar ember.Ezen a fórumon mindenki azt sajnálja és számolgatja,hogy mennyi pénzért utazgattak Kordáék.Miért kell irigyelni azt,ha van olyan műsorgyártó cég,aki megfinanszírozza ezt az utat.Valamelyik okos valahol azt írta,hogy a tv pénzén és a szegény emberek pénzén utaznak.Először is a Viasat 3 nem közszolgálati csatorna,tehát a kereskedelmi csatorna onnan vesz műsort ahonnan akar.Azt még senki nem boncolgatta,hogy a közszolgálatin a Tv 1-en mennyit keres a Szulák vagy a többiek a sok szar unalmas műsoraikért.Az a csatorna ugyanis állami pénz. A többi kereskedelmi. értjük ? Okoskáim.
Egyébként a Kordáék műsora igenis tartalmas és éedekes,két ember,akik szeretik egymást és még ilyen nehéz helyzetekben is norálisak,humorosak és aranyosak tudnak maradni.Addig jó nekik,amig ennyi irigyük van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.27. 05:51:50

NEM HISZEEEM EEL!!!!!!!!!!! ENNYIRE OSTOBA AZ EMBER??????????????? EZ A KÉT EMBER RÖHEJES INKÁBB MINT TARTALMAS!!!! EZ NEM IRIGYSÉG , EZ A VALÓSÁG!!! EZ EGY OLYAN ORSZÁG, AHOL ILYEN FEJEK MENNEK A TV-BEN, AKIKTŐL NINCS MIT TANULNI!!! SZERINTETEK MIT TANULJUNK?????? PÓKEREZNI??? VAGY MAJOMKODNI??? ÓRIÁSI!!! EZ A MAI VALÓSÁG!!!!!!!!!! HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!

Bossifam · blogok/balazsklari/api 2008.05.27. 13:16:52

nehany eve ment ausztriaban is egy NAGYON hasonlo müsor: egy öreg, de azert jopofa epületmilliomos es a fiatal felesege(nem szep, de raffinalt) elöadtak egy annak nevezett elet-valosag showt a maganeletükböl. pont annyira remesen gagya mint ez a Kordaekkal. Koppintott. Jo lenne mar uj ötlet is nem?

fityisz12 · blogok/balazsklari/api 2008.05.27. 17:33:11

mai és bossifam: fogjatok kezet és együtt rázzátork az öklöteket, egyikötöknél sincs otthon távirányitó??! Nem muszáj nézni!!!! Ha nézed, akkor meg maradj csendben. mamika: egyébként a müsort nem azért csinálták, hogy tanul belőle, az a Sprektum csatorna. Abból lehet tanulni. EZ ITT SZÓRAKOZTATÓ!!!! érted??! szórakoztató müsor. De csak annak, aki agyilag felfogja.

Bossifam · blogok/balazsklari/api 2008.05.27. 21:44:35

@fityisz:...nem nezem. itt olvasom. az pedig hogy egy forumon van negativ velemeny is, az termeszetes. Na, neked nem. te ehhez hülye vagy.
ha tudnam itt a magyar adot fogni akkor se a gagyi adast keresnem. ez van kisapa.

Korbalek Ibi · blogok/balazsklari/api 2008.05.27. 22:00:58

A röhejesek ti vagytok,akik mindenkiről csak rosszat tudtok írni.Már más fórumokon is észre vettem.Ti nagyon sikertelen és sérült emberek lehettek,mert azok ilyen irigyek.A drága mamika csak gonoszságokat tud firkálni,biztosan ronda és nem szeretni való vagy.Egyébként bossifam szeretnék én ilyen idős koromban így kinézni,mint Kordáék.Bármennyire is szeretnétek a csajt láttam a multkor a zöldségesnél és fantasztikusan jól nézett ki.sokkal jobban, mint a tv-be.Szóval bármennyire is szeretnétek Klárika nincs szétszabdalva,mint a többi tv-ben látható műmelles nő. Gyönyörű volt! még egy ilyen bevásárlásnál is.Szóval legközelebb csak akkor írok,ha egy kicsit értelmesebb véleményeket olvasok a fórumokon,mert igaz,hogy én nem rég élek Magyarországon,de úgy látom,hogy itt nagyon sok a primitív rosszindulatú ember.

Bossifam · blogok/balazsklari/api 2008.05.27. 22:21:43

he? Hat te meg miröl irsz? NINCS SZETSZABVA MEG STB: he? hol olvasol ilyet? ...nem szemelyeskedem mert ez övön aluli lenne! Tehat megegyszer a gyengebb agyu embertasaink szamara:
Ez egy nyilt forum, ahova különbözö emberek különbözö velemenyeket irnak be. ezrt van ez az oldal. ha te ezt szemelyes sertesnek veszed fel, menj psyhologushoz, az talan tud neked segiteni. pff

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 10:50:06

Ibike!!! Szeretnéd te ,ha annyira és ANNYIAN szeretnének téged mint engem, ráadásul csúnya se vagyok. Elég ismert vagyok és hál Istennek józan és szeretni nagyon tudó!! Arért mert az ember világosan látja a kormány seggnyalóit bénázni a TV -ben/mellesleg én nem nézem// és akiknek milliókat adtak ezért a semmiért , még nem gonosz!! Tudod?? Kimosott agyak !!!! Olvasd el babám a tegnapi cikket a BORS újságban!!! Megtudhatod , hogy erre a két koccintos pártharcosokra nem kiváncsi rajtad kivűl senki!!! Inkább énekeljenek a nyugdijasoknak ,hogy :: szeress úgyis ha rossz vagyok,, de a pártnak az Internacionálét is elénekelhetik szigorúan zárt ajtók mögött! ENNNYYYYIIIIII!!!!!!!!!!!

Bossifam · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 11:13:18

HÜHA.pff... Mami szeretlek. Temperamentumos, de igaz amit irsz.

Korbalek Ibí · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 11:50:21

Kedves Mamika! Akkor te egy nem túl sikeres,de változatlanul nagyon irígy élőlény vagy,aki irígyli,hogy a Kordáék szekere még mindíg megy.Te is azok közé gonoszok közzé tartozol,aki állandóan a Kordáék politikai hovátartozását firtatja.Na ha tudni akarod és olvasol újságokat,akkor azt is tudod,hogy nekik nincs jobbos vagy balos ,nekik közönség van,akit szeretnek és a közönség is imádja őket.Ha nem így lenne nem hívnák őket állandóan a fiatalok az egyetemi bulijaikra koncertet adni és pókerversenyeket vezetni.Talán azt irígyleg tőlük,hogy meg tudtak és állandóan megtudnak újúli.Csináld utánuk!!!!!!!! Szabad a pálya,csak ahoz tehetség is kell ám!!!! Nekik van!!!!!!!!!!!!!!!

Bossifam · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 12:14:01

IBI:
ezt nem ugy hivjuk magyarul hogy köpönyegforgatas? ...lehetöleg mindig az elönyösebb oldalt valasztani, a meggyözödes nem szamit. COOL.

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 15:29:16

NO COMMENT!! IBIKE MENTHETETLEN VAGY DRÁGA!!!!!!!!! ELOLVASTAD A TEGNAPI CIKKET??? PEDIG MEGÉRNÉ ÉS MEGLÁTNÁD A SIKERT , AMI A VIASAT IS HIÁNYOL.. NEM BAJ , CSAK NEM KELL ERŐLKŐDNI. ÖRÜLÖK, HOGY SEM GONOSZ ÉS SEM IRIGY NEM VAGYOK, CSAK LÁTOK. ÉN LÁTTAM MÁR GYURIKÁT EGY PÁRSZOR BALATONON ÉS ELÉG SZÁNALAMAS VOLT. A SIKERÜKHÖZ CSAK ANNYIT. SZERINTETEK NINCS EBBEN AZ ORSZÁGBAN MÁS IS , AKI ELMENT VOLNA VILÁGKÖRÜLI ÚTRA?????????????ILYAN PÉNZBŐL?????????,,DEHOGYNEM!!! CSAK ENNEK A NÉPNEK KELL AZ ELBUTITÁS ÉS EZT MEM TUDJA MINDENKI CSINÁLNI.

fityisz12 · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 19:48:37

először is aki csak a hsz-ekből von le következtetést és ugy szól hozzá, hogy nem is látja a müsort, hát azt minősiti a beirása.
2./Én nem érzem magam hülyének, inteligensebb vagyok mint te. Megjegyzem én nem hülyéztelek le, te se tedd, nem vagyok a családtagod. Hálaisten.
3./Kisanya vagyok, nem kisapa. Miből vetted, hogy férfi vagyok????
Tudod mit, a válaszadást spórold meg, nem vagyok rá kiváncsi. Csao

Bossifam 2008.05.28. 21:19:09

az intelligenciad nem sogarzik az irasaidbol, lehet jol takargatod, tehat csak ezert. a velemenyemet oda irom egy nyilvanos forumon ahova a kedvem tartja. egy kis tanulatlan butuska picsa nemigen erdekel ennyi.

Bossifam 2008.05.28. 21:23:02

apropo, OLVASS!!! hol itam en olyat hogy hülye vagy? EZT TE ERZED- DE LEHET HOGY IGY IS VAN:))

Korbalek Ibi · blogok/balazsklari/api 2008.05.28. 23:32:34

Mami,miért vagy úgy beprögve,ha nem is nézed a műsort? Akkor miről akarsz itt fórumozni velünk?Állandóan Kordáék politikai hovátartozását próbáld itt erőltetni.Az ilyenek miatt lett megosztott ez az ország!!!!!!!!Egyébként az a gyanum,hogy te az a valaki vagy,akit Gyuri bácsi vagy elhagyott,vagy nem dugott meg.He,he,he!!!!!!!!!Egyébként a műsor isteni volt,csk nem vettétek észre,hogy állandóan hülyéskedtek.

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.29. 05:59:28

Ibike!! Téged megdugott a Gyurika??? Undoritó vagy!!! Ezek szerint akit nem szeretünk azt azérrtt nem szeretjük mert nem dug meg és akit igen azt a dugásért szeretjük?????? Óriási!! Na ez az az erkölcs ami neked van divik mostanság: Továbbá nincs mit ehhez hozzászólnom. Ez maga Sodoma!!!

Bossifam 2008.05.29. 06:53:00

ez a normalis az ilyen nöcskeknel. Kurva vilagban elnek:)))
Nem hiszem hogy egy valamit magara ado nö, egy öreg , rusnya allattal kefeljen, mert ugy szereti. naja, vannak meg csodak. :DDD

Bossifam 2008.05.29. 07:29:00

PSSSZT: mami, figyelj csak oda kinek a blogja ez, es kivel irogatunk. Lemegyek hidba a röhögestöl. :DDDD

Korbalek Ibi · blogok/balazsklari/api 2008.05.29. 09:11:45

Bossifam és mamika!Ti annyira egyszerű szerkezetek vagytok,hogy többet nem olvasom és nam is írok erre a blogra.Ez a primitív /kevés kvétellel/gyülekezete.

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.29. 10:01:38

Bossifam!!! Segitsss!! Kié ez a blog??, Érzem , hogy valami nem oké!!!

mami · blogok/balazsklari/api 2008.05.29. 10:02:41

JAJAJAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Tudom!!

Bossifam 2008.05.29. 17:00:03

hehehe. na, ennyit. JOL szorakoztam.:)))

mojsi · blogok/balazsklari/api 2008.06.01. 15:27:40

Gyönyörű volt ez az adás!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása